Industriële coatings

Bekijk onze video om een indruk te krijgen in onze uitgebreide coatings test diensten:

De kracht van beschermen

Coatingsystemen beschermen structuren onder de meest zware omstandigheden. Met de introductie van nieuwe coatingsystemen en –technieken, is het essentieel de verschillende mechanismen goed te kennen. Exova als marktleider in de Olie en Gas sector kan u hierbij van dienst zijn met testen, inspecteren en/of consultancy adviseren hiervan. Onze experts, verspreid over meerdere locaties wereldwijd, kunnen simulatieproeven inzetten om accurate en betrouwbare informatie te generen over de bescherming van de coatingsystemen tegen corrosie, ultraviolet licht, water indringing, warmte, slijtvastheid en chemicaliënbestandheid.

Industrials Coatings Testing

Kennis en kunde daar waar u het nodig heeft

Onze professionals bieden u testactiviteiten aan zoals kathodische bescherming, NORSOK, versnelde veroudering en duurzaamheidsonderzoeken volgens o.a. IMO specificaties. Op basis van onze technische vaardigheden zijn wij in staat onze opdrachtgevers bij te staan bij alle stappen van het coatingproces zoals levensduurverwachting, pre-kwalificatie onderzoek en het onafhankelijk bijwonen van straal- en applicatiewerkzaamheden.

Onze erkende kennis wordt weerspiegeld in het feit dat wij de NACE CIP Level 1 en Level 2 opleidingen verzorgen in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Singapore en onze kennis met u te delen zodat u uw eigen in-huis kwaliteitsprogramma’s verder kan ontwikkelen.

Exova Experts

Click to see Industriële coatings facilities

Industriële coatings facilities

Click through links to address and phone number:

map