Olie en Gas Coatings

Bekijk onze video om een indruk te krijgen in onze uitgebreide coatings test diensten:

De kracht van beschermen

Coatingsystemen beschermen structuren onder de meest zware omstandigheden. Met de introductie van nieuwe coatingsystemen en –technieken, is het essentieel de verschillende mechanismen goed te kennen. Exova als marktleider in de olie en gas sector kan u hierbij van dienst zijn bij het testen, inspecteren en/of adviseren hiervan. Onze experts, verspreid over meerdere locaties wereldwijd, kunnen simulatie proeven inzetten om accurate en betrouwbare informatie te genereren over de bescherming van de coatingsystemen tegen corrosie, ultraviolet licht, water indringing, warmte, slijtvastheid en chemicaliënbestandheid.

Oil and gas coatings

Kennis en kunde daar waar u dat nodig heeft

Onze professionals bieden u testactiviteiten aan zoals kathodische bescherming, NORSOK, veroudering en duurzaamheidsonderzoeken volgens o.a. IMO specificaties. Op basis van onze technische vaardigheden zijn wij in staat onze opdrachtgevers bij te staan bij alle stappen van het coating proces zoals levensduurverwachting, pre-kwalificatie onderzoek en het onafhankelijk bijwonen van straal- en applicatiewerkzaamheden.

Of het nu gaat om pijpleidingen, offshore platformen, chemische raffinaderijen of schepen, Exova heeft de kennis en kunde om uw meest kritische activa te beschermen.

Exova Experts

Click to see Olie en Gas Coatings facilities

Olie en Gas Coatings facilities

Click through links to address and phone number:

map