Olie en gas corrosie tests

Verleg de grenzen

Sinds de olie en gasproductie dieper in de meest ruwe geologische omgevingen dringt, is er een toenemende behoefte om de geschiktheid van materiaal te bewijzen. Blootstelling van activa aan water en waterstofsulfide zorgt voor een grotere behoefte aan zekerheid over de prestaties van coatings, beplating en metalen. Vroegtijdige metaalcorrosie kan leiden tot een stopzetting van de aanvoer van olie of gas welke door dure corrigerende maatregelen moet worden opgelost. In extreme gevallen kan dit leiden tot reputatie- of milieuschade.

Oil and gas corrosion

Maak uw activa toekomstbestendig

Exova is een erkende wereldleider op het gebied van corrosietesten en consulting. Het Exova Corrosie Centrum verbindt een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde laboratoria waar onze teams een uitgebreid aanbod van omgevingstesten uitvoeren, waardoor u garanties krijgt op activa prestaties en veiligheid. Door deskundige analyse van blootstellingssimulatie gegevens, kunnen wij u helpen om het toekomstige risico van schade aan pijpleidingen en andere belangrijke activa te verminderen.

Onze diensten bestrijken het gehele spectrum van omgevingssimulaties, zoals gasleiding corrosie testen voor zure en niet-zure toepassingen; waterstof testen; pitting; full ring testen; en een volledige reeks van SCC testen.

Werken met de corrosie experts van Exova zal ervoor zorgen dat olie- en gasvoorraden blijven stromen, terwijl uw reputatie en opbrengst wordt beschermd.

Exova Experts

Click to see Olie en Gas corrosie tests facilities

Olie en Gas corrosie tests facilities

Click through links to address and phone number:

map