Schade onderzoek

Schade onderzoek dat de toekomst waarborgt

In een sector waar schade en de gevolgen van schade veel verder reiken dan een verlies in productie, kunnen de deskundigen van Exova u helpen om beter inzicht te krijgen in de oorzaken van het falen van uw activa, u adviseren over corrigerende maatregelen en u ondersteunen bij eventuele geschillen. Wij ondersteunen de olie- en gasindustrie met on-site onderzoek in de meest uitdagende omgevingen.

Oil and gas failure analysis

Schade onderzoek dat de antwoorden geeft die u nodig heeft

Onze schadeanalyses worden uitgevoerd door een team van gekwalificeerde metallurgen, chemici, materiaal- en polymeerwetenschappers die behoren tot de meest ervaren en erkende vakmensen in hun vakgebied. Werkend voor olie en gas gerelateerde bedrijven over de hele wereld, kunnen we deskundige schadeanalyse en -rapportage aanbieden, door middel van een scala aan technische diensten, waaronder beoordeling van schade aan pijpleidingen, stress analyse van materialen, spoorelementen onderzoek en forensisch onderzoek.

Schade onderzoek dat uw toekomstig succes zeker stelt

Door schadeonderzoek leren we niet alleen van het verleden, het helpt ook de toekomst vorm te geven. Als uw partner kan Exova helpen uw prestaties te verbeteren, uw reputatie te beschermen en te bouwen aan een veiligere toekomst in de olie- en gas-industrie welke in uw behoeftes voorziet.

Exova Experts

Click to see Schade onderzoek facilities

Schade onderzoek facilities

Click through links to address and phone number:

map